• 1134 Budapest, Csángó utca 13.
 • +36 20 559 8143
 • info@szabadulosjatek.com

Szabadulós játék

Válassz pályáink közül és foglalj időpontot!

Tedd próbára ügyességed és logikád egy 90 perces küldetésben!
Állítsd össze csapatod és légy részese a kalandnak!

ENIGMA KÜLDETÉS

Az Enigma rossz kezekbe került! Egy jól időzített és pontosan végrehajtott akció kell a visszaszerzéséhez.
Képesek vagytok rá?

 • 90 perc
 • 2-6 fő
 • 150nm játéktér

FLUX

Társaiddal a gépházban ragadtatok és a kijutáshoz szükséges eszköz lemerült!
Vészesen fogy az idő, de ha be tudtok jutni a generátor terembe, akkor van esély!

 • 90 perc
 • 2-6 fő
 • Lakatmentes

KIHÍVÁS

Nem csak céltalan tárgykeresgélés és unalmas lakatnyitogatás a cél! Logika, ügyesség, kreativitás kell a feladatok megoldásához.

CSAPATMUNKA

Egyedül nem fog menni! Közös feladat megoldás, csapatszellem és hatékony munkamegosztás. Ez kell a küldetés teljesítéséhez!

REJTÉLY

Sosem tudhatod milyen furfangos feladat vár rád a következő ajtó mögött! Néha még azt sem, hol a következő ajtó…

Fizetési módok

 • Készpénz
 • Bankkártya
 • Banki utalás
 • Paypal

2-3 játékos

12.000Ft / játék
 • 90 perc
árak

4+ játékos

14.000Ft / játék
 • 90 perc
árak

Páros akció!

9.000Ft / játék
 • 2 fős csapatoknak
 • Hétfőtől - Csütörtökig
 • Csak magyar játék

Ajándékutalvány

Ajándékozz valódi élményt!

Ajándékutalványunkat személyre szólóan, igényes formában, nagyméretű mágneslapként készítjük el. A megrendeléshez az űrlapot kell kitölteni. Megrendeléstől számítva 1-2 napon belül megszerkesztjük és elkészítjük, majd átvehető személyesen, postai úton vagy elektronikus formában. A kuponkóddal az ajándékozottnak már csak össze kell állítania a csapatot és lefoglalni egy megfelelő időpontot. Az utalvány érvényessége 6 hónap és a bármelyik pályára felhasználható.
MEGRENDELÉS

Elég vagy hozzá?

Különleges alkalmak

Az Enigma kíváló helyszínűl szolgálhat csapatépítés, szülinapi ünneplés vagy egyéb különleges alkalmak során. pályáink maximum 12 fő egyidejű fogadására alkalmasak. Segítünk a szervezésben és nyitottak vagyunk az egyedi igényekre.
Keress minket bizalommal!

SPECIÁLIS KÜLDETÉS

A küldetésben egyes játékelemeket módosítunk, ezáltal a meglepni kívánt lesz a főszereplő. A vele kapcsolatos feladatok és megoldások fogják előre vinni a csapatot, neki szánt meglepetéseket rejtünk el a pályán ezzel téve kicsit személyesebbé az élményt. Az egész küldetés egyik leglátványosabb eleme a lézeres akadálypálya, aminek a közepén található egy zárt üvegvitrin és ebben található a küldetés fő célját jelentő rejtélyes tárgy. Lehetőséget adunk ezen ereklye kicserélésére a lézeres szobában, ezáltal maga a meglepetés fog feltűnni a vitrinből, amikor eloszlik a füst. Az üvegvitrin mérete 40x40x80cm. Innentől már a feladat is az ajándék megszerzése lesz, de ez természetesen már csak a játék utolsó fázisában derül ki. Ezzel téve még izgalmasabbá és különlegessé a meglepetést és a küldetést.

Ezen típusú játékra minimum 1 héttel előre kell jelentkezni és csak Enigma küldetés játékunk esetében elérhető!

A speciális küldetés 5.000-Ft felár ellenében kérhető.

Csapatépítő

Mi kovácsolhatná jobban össze a csapatot, mint egy olyan játék, ahol a csapatmunka és közös problémamegoldás valóban feltétele a sikernek?

Születésnap

Ünnepeljetek nálunk! Biztosítunk lehetőséget, ünneplésre, tortázásra, külön ajándékok elrejtésére vagy akár valami igazán különlegesre! 🙂

Lány- vagy legénybúcsú

Egy bulis nap egyik állomásaként beiktatva az Enigmát biztosan felejthetetlen élményben lesz részetek. Tedd még különlegessebbé személyreszabott játékkal!

Nagy népszerűségnek örvendenek manapság a szabadulós/kijutós játékok. Budapesten rengeteg különböző tematikájú és eltérő minőségű játék van, így nincs könnyű dolga annak, aki a számára legmegfelelőbbet szeretné kiválasztani. Íme néhány érv, miért érdemes kipróbálni játékainkat! 

90 PERCES JÁTÉKIDŐ ÉS HATALMAS JÁTÉKTEREK.

A legtöbb szabadulós játék 60 percces, ami azt jelenti, hogy egy tapasztalt (vagy szerencsésebb) csapat akár 20-25 perc alatt kijuthat, a sokszor csak 1-2 kisebb helyiségből álló pályáról. A mi játékaink ezzel szemben 90 percesek és több szobásak. Így még egy tapasztalt csapat sem fogja azt érezni, hogy éppen csak felpörögtek és máris vége a játéknak.

EGYEDI FELADATOK, LÁTVÁNYOS MEGOLDÁSOK.

Mindkét pályánk esetében fontos volt számunkra, hogy máshol nem látott, egyedi feladatokkal álljunk elő. Váratlan fordulatokból és izgalmas kihívásokból biztos nem lesz hiány!

CSAPATMUNKA ÉS ÜGYESSÉGI FELADATOK

A legtöbb szabaduló szoba főként logikai feladatokkal operál és a csapatmunka maximum a “több szem többet lát” elv mentén érvényesül. Ezzel szemben mind Enigma küldetés, mind Flux játékunkban találhatóak a fárasztó agyalást ellensúlyozó, szórakoztató ügyességi feladatok. Abban is biztosak lehettek, hogy bizonyos feladatokat tényleg csak összehangolt csapamunkával lehet majd megoldani.

MINŐSÉGI SZÓRAKOZTATÁS

Akik voltak már párszor szabadulós játékban biztosan belefutottak abba a kellemetlen élménybe, hogy egy nem működő játékellemmel találkoztak, amiről maximum a játék végén kaptak némi felvilágosítást, hogy mit is történt volna ha működött volna. Esetleg elakadtak a játék során és hiába kértek segítséget, a játékmesternek épp ‘más dolga akadt’. Meghibásodás persze bárhol előfordulhat, de mi az Enigmánál különös figyelmet fordítunk arra, hogy ezeket a lehető legrövidebb idő alatt orvosoljuk vagy ha erre nincs lehetőség, akkor kárpótoljuk a játékosainkat valamilyen módon. A játékot végig figyelemmel kísérjük és csapatainkat nem csupán bevett sablonok alapján segítjük, hanem figyelembe vesszük a játékosok igényeit és a kialakult szituációkat.

NÉHÁNY FONTOS TUDNIVALÓ:

 •  A játékon való részvételhez minden esetben előzetes időpont foglalás szükséges!

 •  A játékosokat legkorábban a foglalt időpont előtt 10 perccel tudjuk beengedni, mert ezt megelőzően a játék előkészítése zajlik.

 •  Fontos a pontos érkezés, mivel csúszás esetén lehetséges, hogy a játék nem érne véget a következő csapat érkezéséig. Maximum 5 perc késés megengedett, ezt meghaladóan már a játékidőből kell levonnunk az eltelt időt.

 •  A cél nem az, hogy a játékosok rettegjenek, hanem hogy jól érezzék magukat, így a játék során nincs ijesztgetés vagy bármilyen félelemkeltést szolgáló elem.

 •  Egyes játékhelyiségekben eltérő lehet a hőmérséklet. Javasoljuk, hogy hozz magaddal minimum egy meleg felsőt!

 •  Mivel a többszintes játéktér nem akadálymentesített, ezért mozgássérültek és mozgásban korlátozott személyek számára nem ajánlott.

 •  Parkolás fizetős zónában lehetséges (265Ft/óra), közvetlenül az épület mellett.

 •  A fizetési lehetőségekről fentebb tájékozódhatsz!

FOGLALÁS

A játékon való részvételhez minden esetben előzetes időpont foglalás szükséges. Ehhez elsősorban a webes foglalási rendszerünket ajánljuk, ahol gyorsan és egyszerűen kiválasztható és lefoglalható a kívánt időpont. Aznapi vagy másnapi játékra azonban csak telefonon lehet jelentkezni (ebben az esetben is érdemes utána nézni a szabad időpontoknak a weblapon). A visszaigazolást követően már csak annyi a dolgotok, hogy – lehetőleg pontosan – eljöttök a foglalt időpontban.

ELŐKÉSZÜLETEK

A játék előtt rövid bevezető és szabályismertető következik, majd magától a megbízótol ismerhetitek meg a küldetés részleteit. Ezt követően már az is magabiztosan vághat neki a küldetés teljesítésének, aki korábban azt sem tudta mi fán terem a szabadulós játék.

AKCIÓ INDUL!

A játék közben sem hagyjuk magára ügynökeinket! A küldetés alatt végig instrukciókkal látja el a csapatot Alexandra az operátortól, aki végigköveti az eseményeket kamerákon keresztül és szükség esetén segít a feladatok megoldásában, lelkesíti a csapatot vagy egyszerűen csak morcosan beszólogat ha éppen olyan kedve van. 🙂

JELENTÉS ÉS KIÉRTÉKELÉS

Az Enigma megszerzése és a kijutás után igény szerint készítünk egy fotót a csapatról és átbeszélhetitek a küldetés eseményeit a játékmesterrel. Amennyiben nem sikerül 90 perc alatt teljesíteni a küldetést, akkor sajnos el kell hagyni a játékteret, de az Enigmánál ebben az esetben is biztosak vagyunk benne, hogy nem fog a csalódottan távozni a csapat.

AZ ENIGMA KÜLDETÉS RÉSZTVEVŐI ELFOGADJÁK, HOGY A JÁTÉKBAN CSAK AZ ALÁBBI SZABÁLYZAT BETARTÁSÁVAL VEHETNEK RÉSZT.

 •  A játékban 14 év alatti személyek csak felnőtt kísérő jelenlétében és annak teljes felelősségvállalása mellett vehetnek részt. A játék 8 év alattiak számára nem ajánlott!
 •  A játéktér területén nem tartózkodhat tudatmódosító szer hatása alatt álló (alkohol, drog stb.) személy.
 •  Saját vagy más testi épségét veszélyeztető tárgy (szúró-, vágó-, lőfegyver stb.) bevitele a játéktérre szigorúan tilos!
 •  Nem megengedett kívülről bevitt segédeszközök használat (pl. szerszámok).
 •  Hang- és képrögzítés a játék során kizárólag a játékvezető előzetes beleegyezésével lehetséges.
 •  Kérjük a játékosokat a játékelemek és berendezési tárgyak megóvására. A szabályok be nem tartásából vagy a szándékos rongálásból eredő károkat a károkozó köteles haladéktalanul megtéríteni!
 •  A játékosok elfogadják, hogy a játék során végig kamerákkal figyeljük a csapatokat. A résztvevőkről hang- és videofelvétel készül. Ezek felhasználhatóak a vitás esetek tisztázására (szándékos károkozás, lopás stb.).
 •  Az épületben és annak 5 méteres körzetében a dohányzás tilos!
 •  Foglaláskor valós adatok megadása szükséges, ennek hiányában a foglalás érvényteleníthető.
 •  A szabályok és a játékvezető utasításainak be nem tartása azonnali kizárással jár!

Elérhetőség

Cím: 1134 Budapest, Csángó utca 13.

Bejelentkezés: 06 20 559-8143
Telefonszám:
06 70 386-2756

E-mail: info@szabadulosjatek.com